Tarieven

 

De prijzen zijn geldig vanaf 1 april 2017.
Voor mogelijkheden ziektekosten vergoedingen zie onderaan de pagina.

Individuele psychosociale therapie*

Individuele therapie is vrijgesteld van btw. Coaching is niet vrijgesteld van btw. 

Particulieren:                                
€  50,00 sessie tot 30 min               
€  65,00 sessie tot 45 min               
€  80,00 sessie tot 60 min               
€ 100,00 sessie tot 75 min
€ 120,00 sessie tot 90 min                   
€ 160,00 sessie tot 120 min 

 

Individuele Life coaching

Zakelijk tarief excl. btw:
€  75,00 sessie tot 30 min
€  97,50 sessie tot 45 min
€ 120,00 sessie tot 60 min
€ 150,00 sessie tot 75 min
€ 180,00 sessie tot 90 min                    
€ 197,50 sessie tot 120 min

NB: Als u kunt aantonen dat u onder het sociaal minimum leeft  of u momenteel in een financieel zeer moeilijke situatie zit is het mogelijk om een consult aan te vragen tegen een gereduceerd bedrag, zodat de praktijk voor iedereen toegankelijk blijft. 

Particulieren dienen na de sessie contant te betalen. Factuur wordt na gestuurd. 

Bedrijven:
Wanneer een traject vergoed wordt door uw werkgever of een instantie dan gelden de zakelijke tarieven. Voor bedrijven is het mogelijk traject afspraken te maken op basis van een offerte.

GROEPSTHERAPIE op basis van Psychodrama en VOICE DIALOGUE Regio Eindhoven en Helmond

€500,- per 10 bijeenkomsten van 2.5 uur voor particulieren inclusief btw,  Eerst vind een intake gesprek plaats. Hiervoor wordt € 80,- euro per uur in rekening gebracht. Wanneer u na de intake beslist deel te nemen aan de groepstherapie worden deze kosten in mindering gebracht.

€750,- per 10 bijeenkomsten van 2.5 uur voor organisaties en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), exclusief btw.  Eerst vind een intake gesprek plaats. Hiervoor wordt € 99,50,- excl. btw. per uur in rekening gebracht. Wanneer u na de intake beslist deel te nemen aan de groepstherapie worden deze kosten in mindering gebracht.

8-Weekse Mindfulness MBSR - en de Compassie training MBCL Regio Eindhoven en Helmond

€440,- voor particulieren inclusief btw, een persoonlijk kennismakingsgesprek, lesmap met oefeningen op mp3. 
€660,- voor organisaties en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), exclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek, lesmap en de oefeningen op mp3.

10-Weekse TRAINING PERSOONLIJKE EFFECTIVITEIT regio Eindhoven en Helmond

€500,- voor particulieren inclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek,
€750,- voor organisaties en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), exclusief btw, persoonlijk intakegesprek.

12-Weekse training Persoonlijk leiderschap Regio Eindhoven en Helmond

€600,- voor particulieren inclusief btw, een persoonlijk kennismakingsgesprek,
€900,- voor organisaties en wanneer de training vergoed wordt door uw werkgever of een instantie (niet bedoeld de zorgverzekeraar), exclusief btw, persoonlijk kennismakingsgesprek,

In Company Training*

Prijs in overleg, Neem contact op via het formulier

*Binnen een straal van 10km vanaf centrum Valkenswaard worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Buiten een straal van 10km worden in overleg reiskosten in rekening gebracht.

Vergoedingen

Indien u aanvullend verzekerd bent is het o.v.b. mogelijk dat het traject ( gedeeltelijk ) vergoed worden door de ziektekostenverzekeraar. 
Check uw polis en vraag duidelijk naar de voorwaarden bij uw zorgverzekeraar! En zie overzicht zorgverzekeraars 2018 bij de NVPA.  Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Ronald is aangesloten bij dè beroepsvereniging voor mindfulness trainers: Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN en Beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA, Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ en bij de Vereniging voor Psychodrama VvP.  En is onderhevig aan klacht- en tuchtrecht van het NVPA en RBCZ. Als NVPA-therapeut houd hij zich  aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ronald is aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

Mocht u echter ontevreden zijn of een klacht hebben, dan nodig ik u uit om dit eerst te bespreken met de Therapeut, trainer om samen tot een oplossing te komen.

 


Terug
Copyright © 2019 Hochstenbach Trainingen, Coaching & therapie
Webdesign & CMS by Downdijk