Ronald Hochstenbach

Ronald Hochstenbach (1970) begeleid individuen en groepen  als therapeut, life coach en trainer in hun persoonlijk proces vanaf medio 1998. Daarnaast geeft hij  supervisie en leidt hij o.a. agogisch werkers op tot trainer.

Naast dat hij de vierjarige opleiding tot Jungiaans Filosofisch Therapeut, en de vierjarige opleiding tot Psychodrama Therapeut heeft gevolgd en opgeleid tot Master in de Transformatie psychologie en Voice Dialogue, VoicedramaHatha Yoga en Social Work is Ronald gecertificeerd Mindfulnesstrainer categorie 1,  Compassietrainer MBCL en Interpersoonlijke Mindfulnesstrainer.

Ronald is aangesloten bij dè beroepsvereniging voor mindfulness trainers: Vereniging Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen VMBN en Beroepsvereniging het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychosociaal therapeuten en Agogen NVPA , Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg RBCZ en bij de Vereniging voor Psychodrama VvP. En is onderhevig aan klacht- en tuchtrecht van het NVPA en RBCZ. Als NVPA-therapeut houd hij zich  aan de klachtenregeling conform de nieuwe wetgeving Wkkgz, die vanaf 1 januari 2017 van kracht is. Ronald is aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG), die zorg draagt voor de klachten- en geschillenregeling. Voor de procedure bij een klacht kun je informatie vinden op de website van het NVPA (www.nvpa.org) onder het kopje ‘Voor cliënten’. Via het RBCZ-register ben ik onderhevig aan het tuchtrecht complementaire zorg (TCZ).

Mocht u echter ontevreden zijn of een klacht hebben, dan nodig ik u uit om dit eerst te bespreken met de Therapeut, trainer om samen tot een oplossing te komen.

 

 

 

 

 


Terug
Copyright © 2019 Hochstenbach Trainingen, Coaching & therapie
Webdesign & CMS by Downdijk